نمایش قسمت مطالب مرتبط به طور پیش فرض بخشی از وردپرس نیست، به این معنی که باید خودمان این کار را انجام دهیم. به همین علت ما در این مقاله به شما کمک میکنیم تا با روشی بسیار ساده این کار را انجام دهید. به شما از مزایای داشتن پست های مشابه در سایت و همچنین نحوه قرار دادن آنها، هم به صورت کد و هم با استفاده از پلاگین را خواهیم گفت.
چرا باید پست های مرتبط را در سایت نشان دهیم؟
دلایل مختلفی برای استفاده از مطالب مشابه در سایت وجود دارد، یکی از آن ها کاهش بانس ریت سایت شما میباشد که روی سئو تاثیر بسیار خوبی دارد. برای مثال کاربرانی که از نتایج گوگل وارد یکی از مقالات شما میشوند، در پایان مقاله با تماشای مطالب مشابه دیگر میتوانند در سایت شما پیمایش کنند و میزان Bounce rate را کم کنند.
یک دلیل مهم دیگر افزایش زمان ماندگاری کاربران در سایت شما هست که این مورد، هم میتواند روی سئو و هم درآمد شما از تبلیغات سایت تاثیرگذار باشد. هرچه کاربران بیشتری در سایت شما باشند احتمال دیدن تبلیغات و کلیک کردن روی آن ها بیشتر است؛ همچنین گوگل هم متوجه این موضوع میشود که سایت شما مطالب جالبی برای کاربران دارد و آن ها مشتاق ماندن در سایت شما هستند پس این میتواند یک امتیاز مثبت برای شما در رتبه بندی نتایج سئو باشد.
نحوه نمایش مطالب مرتبط در وردپرس با کد
شما به وسیله کوئری های وردپرس و استفاده از این کدها درون فایل single.php قالب سایت خود، میتواند پست های مشابه را نمایش دهید. در ادامه ما به شما دو قطعه کد معرفی میکنیم که یکی نمایش بر اساس دسته بندی های مشابه میباشد و یکی نمایش بر اساس برچسب های مشابه که هر کدام را خواستید میتوانید استفاده نمایید.
مطالب مشابه بر اساس دسته بندی های مشابه
شما میتوانید از کد زیر در فایل single.php پوسته خود استفاده کنید، کافیست آن را در مکانی مناسب کپی پیست کنید.
<?php
$args = array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => '3', // با تغییر این عد میتوانید تعداد نمایش را تنظیم نمایید.
'post_status' => 'publish',
'category__in' => wp_get_post_categories($post_id),
'post__not_in' => array($post_id),
);
$query = new WP_Query($args);
if ($query->have_posts()) {
while ($query->have_posts()) {
$query->the_post();
// در این بخش اطلاعات هر پست یا کارت هر مطلب قرار میگیرد
the_title(); // برای مثال عنوان پست
}
}
wp_reset_postdata();
?>
در کد بالا فقط عنوان مطلب را برای نمایش قرار دادیم، اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری مانند عکس مقاله، قسمتی از توضیحات، نام نویسنده و … را در کارت مقاله نمایش دهید میتوانید مطلب معرفی کامل توابع وردپرس را مشاهده نمایید که در آنجا تمامی توابع مربوط به پست های وردپرس همراه توضیحات قرار داده شده است.
مطالب مشابه بر اساس برچسب های مشابه
همچنین با کوئری زیر میتوانید پست ها را بر اساس برچسب های مشابه در صفحه مقاله نمایش دهید.
<?php
$args = array(
'post_type' => 'post',
'posts_per_page' => '3', // با تغییر این عد میتوانید تعداد نمایش را تنظیم نمایید.
'post_status' => 'publish',
'tag__in' => wp_get_post_tags($post_id),
'post__not_in' => array($post_id),
);
$query = new WP_Query($args);
if ($query->have_posts()) {
while ($query->have_posts()) {
$query->the_post();
// در این بخش اطلاعات هر پست یا کارت هر مطلب قرار میگیرد
the_title(); // برای مثال عنوان پست
}
}
wp_reset_postdata();
?>
نحوه نمایش مطالب مرتبط در وردپرس با کمک افزونه
اگر استفاده از کد برای شما مشکل بود میتوانید به راحتی از پلاگین ها نیز برای انجام این کار استفاده کنید، افزونه Related Post یکی از قویترین افزونهها برای نمایش پست مرتبط در انتهای مقالات میباشد، همچنین از نمایش پست مرتبط صفحات آرشیو مانند برچسب و دسته بندی نیز پشتیبانی میکند. شما می توانید به کمک دستورات شرطی، تعیین کنید که دقیقا در چه صفحاتی و با چه جزئیاتی مطالب مرتبط نمایش داده شوند.

جهت استفاده از این افزونه کافیست نام Related post را در مخزن وردپرس جستجو و آن را در سایت خود فعال کنید.
یه پست عالی و کامل برای نمایش مطالب مرتبط بدون نیاز به پلاگین بود . عالی توضیح دادید .
خواهش میکنم، ممنون از توجه شما دوست عزیز
ممنون مقاله خیلی مفیدی بود ، سوالی که برام پیش اومده اینه که اگر پست چندین دسته بندی داشته باشه مطالب مرتبط از کدوم دسته بندی انتخاب میشن؟
سلام و متشکر از دیدگاه شما
ببینید برای این کوئری، هیچ دسته بندی ای ارجحیت نداره و از اپراتور OR استفاده میکنه، پس میتونه از هر دو یا فقط یکیشون انتخاب بشه.
یعنی سیستمش به این شکله که داخل دیتابیس میگرده و هر مطلبی که شامل حداقل یکی از دسته بندی های مقاله فعلی بود رو پیدا میکنه و نشون میده.
از جدیدترین مطالب هم شروع به چک کردن میکنه، یعنی ممکنه 3 تا مقاله اول شامل دسته بندی A باشن و همونا انتخاب شن، دیگه به دسته بندی B نرسه.